Publisert

Gode beslutninger tas når man ser hele bildet

Et velfungerende marked avhenger av god informasjonsflyt. Innlandet Næringsmegling ønsker derfor å bidra til økt åpenhet om hva som rører seg i det lokale eiendomsmarkedet.

– Gode beslutninger tas først når man ser hele bildet. Vi vil derfor gjøre det vi kan for at informasjonen om det som rører seg i det regionale eiendomsmarkedet skal være så god og korrekt som mulig, sier daglig leder i Innlandet Næringsmegling, Jonas Karlsen.

Innlandet Næringsmegling er regionens ledende næringsmegler. Vi har god kjennskap til hva som rører seg både i transaksjons- og utleiemarkedet. Denne informasjonen vil vi fremover være flinkere til å dele, slik at aktørene som er i dette markedet kan ta velbegrunnede beslutninger.

– Vi deler denne informasjonen fordi vi tror det er viktig å dele kunnskap. På sikt kan dette også bidra til å øke tilliten til eiendomsmarkedet i regionen, noe som kanskje føre til at flere får øynene opp for de mulighetene som denne regionen har å by på. Det vil kunne gi et mer dynamisk og spennende marked, noe som er bra for alle, sier Karlsen.

Vi håper at dere setter pris på informasjonen fra oss. Dersom dere har innspill eller spørsmål er det bare å ta kontakt!

Selskapet fokuserer på salg, utleie og søk av næringseiendom på Innlandet (Hedmark og Oppland) men gjennomfører transaksjoner i Norge og Norden der dette er naturlig for selskapets kunder.